Internationale
      Doelpunten in overvloed als RB Leipzig overwinning op de weg

      RB Leipzig versloeg Schalke 04 met een thriller

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/24 21:00
      E0

      RB Leipzig geslagen Schalke 04, 1x6, op Dinsdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 17. In deze competitie, Gelsenkirchen team kwam van twee nederlagen en Leipzig team kwam van Een gelijkspel. André Silva was de hoofdspeler.

      Met 7 minuten op de klok, André Silva openden de score voor RB Leipzig. Marco Rose's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Benjamin Henrichs, na 15 minuten. Kort voor de pauze, Leipzig team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van André Silva. Met al 45 minuten gespeeld, Timo Werner verdubbelde de voorsprong voor RB Leipzig. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen.

      Na 56 minuten, Soichiro Kozuki ontslagen voor Schalke 04. Na 83 minuten, Marco Rose's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Dani Olmo. In de laatste minuten van de wedstrijd, Yussuf Poulsen maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat RB Leipzig zijn 2e in de tabel, met 32 points, terwijl Schalke 04 op de plaats 18e zit, met 9 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Leipzig team host Stuttgart, terwijl Gelsenkirchen team speelt thuis tegen FC Köln.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SCHALKE 04
      TEKENEN
      RB LEIPZIG

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U dinsdag, 24 januari 2023 - 17:30
      Veltins-Arena
      Benjamin Cortus
      1-6
      Soichiro Kozuki 56'
      André Silva 7' 44'
      Benjamin Henrichs 15'
      Timo Werner 45'
      Dani Olmo 83'
      Yussuf Poulsen 89'