Internationale
   Real Betis record edgy overwinning op eigen bodem

   Real Betis win Almería

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
   2024/05/12 23:09
   E0

   Real Betis overwonnen Almería in een dichtbij overwinning op Zondag, 3-2, met betrekking tot wedstrijdweek 35 van de La Liga. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning.

   Na 8 minuten, Pablo Fornals openden de score voor Real Betis, met een schot met de linkervoet. Met 28 minuten op de klok, Manuel Pellegrini's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Isco met een linkervoetaanval in het strafschopgebied. Met al 45 minuten gespeeld, Léo Baptistão getroffen voor Almería, met een rechtervoetaanval in de doos.

   In de 64e minuut, Sevilla team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Ayoze Pérez met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen. Na 66 minuten, Luka Romero heeft alles ingepakt, met een linkervoetaanval in de doos.

   Na het resultaat Real Betis zijn 6e in de tabel, met 55 points, terwijl Almería op de plaats 20e zit, met 17 points. In de volgende wedstrijd, Manuel Pellegrini's team speelt uit tegen Las Palmas. In de tussentijd, Almería team speelt thuis tegen Barcelona.

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
   Relevant?
   Kwaliteit?
   Opiniepeiling
   RESULTATEN
   REAL BETIS
   TEKENEN
   ALMERÍA

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   klassieke wedstrijden
   U zondag, 12 mei 2024 - 20:00
   Benito Villamarín
   Alejandro Muñiz Ruiz
   3-2
   Pablo Fornals 8'
   Isco 28'
   Ayoze Pérez 64'
   Léo Baptistão 45'
   Luka Romero 66'