Internationale
   Atalanta triomfeert door één doelpunt thuis

   Atalanta verslaan Roma

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
   2024/05/12 23:12
   E0

   Atalanta verslaan Roma in een dichtbij overwinning op Zondag, 2-1, op speeldag 36. In deze competitie, Gian Piero Gasperini's team kwam van drie wint en Roma team kwam van twee trekt. De Ketelaere heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen. In de basiself stond Hans Hateboer, Marten de Roon en Teun Koopmeiners. Mitchel Bakker, Rick Karsdorp en Dean Huijsen verliet de bank niet.

   De Ketelaere opende de score met 18 minuten op de klok, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied. Na 20 minuten, Atalanta verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van middenveld met een linkervoetaanval.

   Lorenzo Pellegrini maakte het laatste doelpunt in de 66e minuut vanaf de penaltystip. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen.

   Na het resultaat Atalanta zijn 5e in de tabel, met 63 points, terwijl Roma op de plaats 6e zit, met 60 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Gian Piero Gasperini's team speelt uit tegen Lecce. In de tussentijd, Roma team speelt thuis tegen Genoa.

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
   Relevant?
   Kwaliteit?
   Opiniepeiling
   RESULTATEN
   ATALANTA
   TEKENEN
   ROMA

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   aanbevolen spellen)
   U zondag, 12 mei 2024 - 19:45
   Atleti Azzurri dItalia
   Marco Guida
   2-1
   De Ketelaere 18' 20'
   Lorenzo Pellegrini 66' (pen.)