Nationaal
Last-gasp goal ziet buit gedeeld score gelijk in een emotioneel spel

Niets om RKC Waalwijk en Zwolle te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/05/12 16:27
E0

Op wedstrijdweek 33, de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Zwolle op Zondag eindigde in een gelijkspel, 1-1. Tot deze speeldag, Waalwijk team kwam van een overwinning en Zwolle team kwam van een nederlaag. Richonell Margaret was beslissend met 1 doel.

De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Lennart Thy opende de score in de 61e minuut. In de slotfase van het spel, Zico Buurmeester verliet zijn team met 10-man, na het zien van een directe rode kaart. Richonell Margaret maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

Na het resultaat Zwolle zijn 12e in de tabel, met 36 points, terwijl RKC Waalwijk op de plaats 15e zit, met 29 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Waalwijk team speelt uit tegen PSV, terwijl Zwolle team speelt thuis tegen FC Twente.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
RKC WAALWIJK
TEKENEN
ZWOLLE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 12 mei 2024 - 13:30
Mandemakers
1-1
Richonell Margaret 90'
Lennart Thy 61'