Nationaal
   Overwinning nooit in twijfel voor Excelsior op eigen bodem in een spannende

   Excelsior stuur Heracles Almelo naar huis met de staart tussen de benen

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
   2024/05/12 17:09
   E0

   Excelsior gezwollen Heracles Almelo in een fantastisch overwinning op Zondag, 4-0, op naar speeldag 33 van de Eredivisie. Komen in de wedstrijd, Roterdão team kwam van een nederlaag en Erwin van de Looi's team kwam van drie nederlagen. Troy Parrott was de ster met 2 doelen.

   Met al 45 minuten gespeeld, Troy Parrott openden de score voor Excelsior.

   Na 66 minuten, Marinus Dijkhuizen's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits. Met dit doel heeft spits zijn doel tien van de huidige campagne behaald. In de 67e minuut, Roterdão team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Couhaib Driouech. Met dit doel heeft Couhaib Driouech zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Spits maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd.

   Na het resultaat Heracles Almelo zijn 14e in de tabel, met 32 points, terwijl Excelsior op de plaats 16e zit, met 29 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Marinus Dijkhuizen's team speelt uit tegen Feyenoord. In de tussentijd, Erwin van de Looi's team host Fortuna Sittard.

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
   Relevant?
   Kwaliteit?

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   klassieke wedstrijden
   U zondag, 12 mei 2024 - 13:30
   Woudestein
   4-0
   Troy Parrott 45' 66'
   Couhaib Driouech 67' 90'