Nationaal
   Feyenoord triomfeert door één doelpunt op de weg een wedstrijd met 5 goal

   Feyenoord win NEC

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
   2024/05/12 18:06
   E0

   Feyenoord overwonnen NEC in een dichtbij overwinning op Zondag, 2-3, op wedstrijdweek 33. Tot deze speeldag, Nijmegen team kwam van een overwinning en Arne Slot's team kwam van vier wint. Ayase Ueda was beslissend met 1 doel samen met 1 assist.

   Kort voor de pauze, Calvin Stengs openden de score voor Feyenoord.

   Na 47 minuten, Kodai Sano ontslagen voor NEC. Na 49 minuten, Nijmegen team zag Bram Nuytinck een rechtstreekse rode kaart krijgen Rotterdam team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Yankuba Minteh, in de 57e minuut. In de 80e minuut, Sontje Hansen maakten het tweede doelpunt voor Rogier Meijer's team. Na 87 minuten, Ayase Ueda maakte het einddoel van de wedstrijd.

   Na het resultaat Feyenoord zijn 2e in de tabel, met 81 points, terwijl NEC op de plaats 6e zit, met 50 points. Volgende, Rotterdam team host Excelsior, terwijl Nijmegen team speelt uit tegen Almere City FC.

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
   Relevant?
   Kwaliteit?
   Opiniepeiling
   RESULTATEN
   NEC
   TEKENEN
   FEYENOORD

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   klassieke wedstrijden
   U zondag, 12 mei 2024 - 13:30
   De Goffert
   2-3
   Kodai Sano 47'
   Sontje Hansen 80'
   Calvin Stengs 45'
   Yankuba Minteh 57'
   Ayase Ueda 87'