Nationaal
Gemakkelijke overwinning voor Zwolle thuis een wedstrijd met 4 goals

Zwolle verslaan Heracles Almelo

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/28 17:03
E0

Zwolle overwonnen Heracles Almelo in een overwinning op Zondag, 3-1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 31 van Eredivisie. In deze competitie, Johnny Jansen's team kwam van Een gelijkspel en Erwin van de Looi's team kwam van een nederlaag.

Na 16 minuten, Lennart Thy openden de score voor Zwolle. Kort voor de pauze, Marko Vejinovic getroffen voor Heracles Almelo.

In de 69e minuut, Silvester van der Water schoot Johnny Jansen's team tweede doelpunt. In blessuretijd, Filip Krastev scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Zwolle zijn 11e in de tabel, met 35 points, terwijl Heracles Almelo op de plaats 14e zit, met 32 points. In de volgende wedstrijd, Zwolle team speelt uit tegen Feyenoord. In de tussentijd, Erwin van de Looi's team speelt thuis tegen RKC Waalwijk.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
ZWOLLE
TEKENEN
HERACLES ALMELO

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 28 april 2024 - 11:15
Oosterenk Stadion
3-1
Lennart Thy 16'
Silvester van der Water 69'
Filip Krastev 90'
Marko Vejinovic 45'