Monaco blijkt niet te stoppen thuis in een wedstrijd met 4 goals

      Monaco versla Metz bij Stade Louis-II

      Monaco verslagen Metz in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 4x0, op naar speeldag 31 van de Ligue 1. Komen in de wedstrijd, Monaco team kwam van een overwinning en Metz team kwam van een nederlaag. Ben Yedder heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Cesc Fàbregas, vanaf de penaltystip, na 50 minuten. Met 52 minuten op de klok, Kevin Volland scoorde het tweede doelpunt voor Monaco, met een schot met de linkervoet in de doos, gemaakt door Eliot Matazo. Kevin Volland heeft de mijlpaal van vijftien doelpunten voor het seizoen bereikt. In de 77e minuut, Monaco team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Ben Yedder met een rechtervoetaanval. In de laatste minuten van de wedstrijd, Metz zag John Boye weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. In de laatste minuten van de wedstrijd, Ben Yedder heeft alles ingepakt, vanaf de penaltystip. Met dit doel heeft Ben Yedder zijn doel vijftien van de huidige campagne behaald.

      Na het resultaat Monaco zijn 3e in de tabel, met 62 points, terwijl Metz op de plaats 9e zit, met 42 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Monaco team speelt thuis tegen Dijon, terwijl Metz team host Lille.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Metz
      • Verhoogde hun slechte serie met 4 winnende games

      D

      Video

      Hoogtepunten
      Geplaatst 3 - jaar oud | 105 Keer bekeken | Tijd: 03:34

      WEDSTRIJD

      FaseLeague 
      JornadaWedstrijdweek 31

      SCHEIDSRECHTER

      Scheidsrechter

      STADION

      Stade Louis-II
      Capaciteit18 523
      Pitchgrootte105x68m
      Gestichten1985
      Head-to-head
      50
      48% wint
      28
      27% wint
      104
      officiële wedstrijden