Internationale
      Eert zelfs score gelijk in een goed bevochten spel

      Wolverhampton vernederd op eigen terrein door Luton Town

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/09/23 17:33
      E0

      Luton Town en Wolverhampton speelden 1x1 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 6 van de Premier League . Naar deze wedstrijdweek, Luton team kwam van vier nederlagen en Wolverhampton team kwam van twee nederlagen. Tim Krul en Tahith Chong verliet de bank niet.

      Met 39 minuten op de klok, Jean Bellegarde verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Pedro Neto, in de 50e minuut. Carlton Morris maakte het laatste doelpunt na 65 minuten vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Wolverhampton zijn 15e in de tabel, met 4 points, terwijl Luton Town op de plaats 20e zit, met 1 point. In verband met komende competitiewedstrijden, Luton team speelt uit tegen Everton, terwijl Wolverhampton team host Manchester City.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      LUTON TOWN
      TEKENEN
      WOLVERHAMPTON

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 23 september 2023 - 15:00
      Kenilworth Road Stadium
      Joshua Smith
      1-1
      Carlton Morris 65' (pen.)
      Pedro Neto 50'