Internationale
Valencia triomfeert door één doelpunt thuis

Valencia oprakende winnaars versus Almería

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/03 23:59
E0

Valencia verslagen Almería in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 2x1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 23 van La Liga. Tot deze speeldag, Rubén Baraja's team kwam van een nederlaag en Gaizka Garitano's team kwam van twee nederlagen.

Met 14 minuten op de klok, Hugo Duro openden de score voor Valencia, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. Met 23 minuten op de klok, Rubén Baraja's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Roman Yaremchuk via een header.

Sergio Arribas maakte het laatste doelpunt na 50 minuten via een header in de doos. Met 62 minuten op de klok, Valencia team zag Pepelu een penalty missen. In de laatste minuten van de wedstrijd, Léo Baptistão verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

Na het resultaat Valencia zijn 8e in de tabel, met 35 points, terwijl Almería op de plaats 20e zit, met 6 points. Volgende, Rubén Baraja's team bezoek Las Palmas. In de tussentijd, Almería team host Athletic.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 03 februari 2024 - 13:00
Mestalla
Alejandro Muñiz Ruiz
2-1
Hugo Duro 14'
Roman Yaremchuk 23'
Sergio Arribas 50'