Internationale
   Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een doelpuntenfestijn

   Buit gedeeld tussen Baniyas en Al Bataeh

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
   2024/05/14 20:54
   E0

   Met betrekking tot wedstrijdweek 23 van de Arabian Gulf League, de wedstrijd tussen Baniyas en Al Bataeh op Dinsdag eindigde in een spannend gelijkspel, 3-3. In deze competitie, Bani Yas - Abu Dhabi team kwam van twee nederlagen en Al Bataeh team kwam van twee nederlagen. Mohamed Al Hammadi was beslissend met 1 doel.

   Het openingsdoelpunt werd gescoord door Anatole Abang na 15 minuten. In de 35e minuut, Al Bataeh verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Paulinho vanaf de penaltystip.

   Met 57 minuten op de klok, Taulant Seferi ontslagen voor Baniyas. In de 62e minuut, Youssoufou Niakaté scoorde het tweede doelpunt voor Darko Milanič's team. Na het zien van zijn tweede gele kaart na 82 minuten, werd Abdallah Al Balushi van het veld gestuurd en verliet Bani Yas - Abu Dhabi team met 10-man. In blessuretijd, Youssoufou Niakaté getroffen voor Baniyas. Diep in toegevoegde tijd, Mohamed Al Hammadi heeft alles ingepakt. Met dit doel heeft Mohamed Al Hammadi zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

   Na het resultaat Al Bataeh zijn 9e in de tabel, met 27 points, terwijl Baniyas op de plaats 10e zit, met 23 points. In de volgende wedstrijd, Bani Yas - Abu Dhabi team bezoek Ajman , terwijl Al Bataeh team speelt uit tegen Emirates Club.

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
   Relevant?
   Kwaliteit?

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   aanbevolen spellen)
   U dinsdag, 14 mei 2024 - 15:10
   Baniyas Club Stadium
   Nawaf Alzeyouidi
   3-3
   Taulant Seferi 57'
   Youssoufou Niakaté 62' 90'
   Anatole Abang 15'
   Paulinho 35' (pen.)
   Mohamed Al Hammadi 90'