Internationale
      Deportes Iquique behaalt drie indrukwekkende punten meer dan bezoekers in e

      Unión La Calera verliest van Deportes Iquique

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/04 21:57
      E0

      Deportes Iquique uitgesmeerd Unión La Calera, 1-3, op Maandag, op wedstrijdweek 3. Komen in de wedstrijd, Manuel Fernández 's team kwam van een overwinning en Miguel Ramírez's team kwam van Een gelijkspel. Steffan Pino deed de show.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Steffan Pino na 45 minuten.

      Met 56 minuten op de klok, Edson Puch scoorde het tweede doelpunt voor Deportes Iquique. In de 59e minuut, Steffan Pino verdubbelde de voorsprong voor Miguel Ramírez's team. Met al 90 minuten op de klok, Matías Muñoz maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Deportes Iquique zijn 1e in de tabel, met 7 points, terwijl Unión La Calera op de plaats 12e zit, met 3 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Miguel Ramírez's team speelt thuis tegen Coquimbo Unido, terwijl La Calera team host Cobreloa.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 03 maart 2024 - 23:30
      Nicolás Chahuán Nazar
      Rodrigo Carvajal
      1-3
      Matías Muñoz 90'
      Steffan Pino 45' 59'
      Edson Puch 56'