Internationale
Polen zet in uitstekende weergave meer dan bezoekers in een spannende strij

UEFA European Under-17 Championship: Polen nederlaag Hongarije

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/21 05:18
E0

Polen uitgesmeerd Hongarije, 3x5, op Zaterdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.A van de UEFA European Under-17 Championship.

Met 8 minuten op de klok, Mateusz Skoczylas openden de score voor Polen. In de 34e minuut, Maksymilian Sznaucner verdubbelde de voorsprong voor Marcin Wlodarski's team.

Na 51 minuten, Polen nationaal team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Mike Huras. Met 55 minuten op de klok, Zeteny Varga ontslagen voor Hongarije. Na 70 minuten, Benedek Simon schoot Attila Belvon 's team tweede doelpunt. In de 76e minuut, Polen verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Oskar Tomczyk. In de 80e minuut, Karol Borys verdubbelde de voorsprong voor Polen nationaal team. In blessuretijd, Csaba Molnár scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

In de volgende wedstrijd, Polen speelt uit tegen Wales, terwijl Hongarije bezoek Rep. van Ierland.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
HUNGARY
TEKENEN
POLAND

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 20 mei 2023 - 19:00
Pancho Aréna
Milos Milanovic
3-5
Zeteny Varga 55'
Benedek Simon 70'
Csaba Molnár 90'
Mateusz Skoczylas 8'
Maksymilian Sznaucner 34'
Mike Huras 51'
Oskar Tomczyk 76'
Karol Borys 80'