Internationale
Overwinning nooit in twijfel voor Tottenham weg in een spannende wedstrijd

Tottenham in volledige controle

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/28 18:48
E0

Tottenham uitgesmeerd Leeds United, 1x4, op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 38. Tot deze speeldag, Leeds team kwam van een nederlaag en Ryan Mason's team kwam van twee nederlagen. Harry Kane was de man van de wedstrijd. In de basiself stond Pascal Struijk. Crys Summerville en Arnaut Danjuma verliet de bank niet.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Harry Kane, met 2 minuten op de klok.

Na de pauze, Tottenham verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Pedro Porro. Na 67 minuten, Jack Harrison ontslagen voor Leeds United. In de 69e minuut, Ryan Mason's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Harry Kane. Harry Kane heeft nu een scorereeks van 5 opeenvolgende games. In de tijd toegevoegd op, Lucas Moura heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Tottenham zijn 8e in de tabel, met 60 points, terwijl Leeds United op de plaats 19e zit, met 31 points.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
LEEDS UNITED
TEKENEN
TOTTENHAM

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 28 mei 2023 - 16:30
Elland Road
Anthony Taylor
1-4
Jack Harrison 67'
Harry Kane 2' 69'
Pedro Porro 47'
Lucas Moura 90'