Internationale
      Borussia Dortmund blijkt niet te stoppen op eigen bodem in een spannende st

      FC Augsburg opgejaagd door Borussia Dortmund

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/05/04 18:15
      E0

      Borussia Dortmund verslaan FC Augsburg in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 5-1, op wedstrijdweek 32. Naar deze wedstrijdweek, Dortmund team kwam van een nederlaag en Augsburg team kwam van twee nederlagen. Youssoufa Moukoko stond in brand.

      Vroeg in het spel, Youssoufa Moukoko openden de score voor Borussia Dortmund. Na 20 minuten, Edin Terzic's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Donyell Malen. Met 29 minuten op de klok, Dortmund team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Youssoufa Moukoko. In de 32e minuut, Rubén Vargas getroffen voor FC Augsburg. Na 34 minuten, Marco Reus verdubbelde de voorsprong voor Borussia Dortmund.

      Felix Nmecha maakte het laatste doelpunt na 64 minuten.

      Na het resultaat Borussia Dortmund zijn 5e in de tabel, met 60 points, terwijl FC Augsburg op de plaats 9e zit, met 39 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Dortmund team speelt uit tegen Mainz, terwijl Jess Thorup's team speelt thuis tegen Stuttgart.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BORUSSIA DORTMUND
      TEKENEN
      FC AUGSBURG

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 04 mei 2024 - 14:30
      Signal Iduna Park
      Robert Schröder
      5-1
      Youssoufa Moukoko 4' 29'
      Donyell Malen 20'
      Marco Reus 34'
      Felix Nmecha 64'
      Rubén Vargas 32'