Internationale
      Villarreal laat het te laat op eigen bodem in een spannende wedstrijd

      Sevilla verliest van Villarreal

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/05/11 21:48
      E0

      Villarreal overwonnen Sevilla in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 3-2, op naar speeldag 35 van de La Liga. In deze competitie, Villarreal team kwam van een nederlaag en Quique Flores's team kwam van een overwinning. Youssef En-Nesyri met een fantastisch scherm.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Youssef En-Nesyri na 26 minuten, vanaf de penaltystip. In de 30e minuut, Alexander Sorloth getroffen voor Villarreal. Na 44 minuten, Youssef En-Nesyri schoot Sevilla tweede doelpunt.

      Met 84 minuten op de klok, Yerson Mosquera maakten het tweede doelpunt voor Villarreal team. Alexander Sorloth maakte het winnende doelpunt in blessuretijd.

      Na het resultaat Villarreal zijn 8e in de tabel, met 48 points, terwijl Sevilla op de plaats 12e zit, met 41 points. Volgende, Villarreal team speelt uit tegen Girona. In de tussentijd, Quique Flores's team speelt thuis tegen Cádiz.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      VILLARREAL
      TEKENEN
      SEVILLA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 11 mei 2024 - 15:15
      Estadio de la Cerámica
      Díaz de Mera
      3-2
      Alexander Sorloth 30' 90'
      Yerson Mosquera 84'
      Youssef En-Nesyri 26' (pen.) 44'