Internationale
Paris SG waren verrast door hun plaats

Nice zegevierend tegen Paris SG

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/15 22:24
E0

Nice verslagen Paris SG in een dichtbij overwinning op Vrijdag, 2x3, met betrekking tot wedstrijdweek 5 van de Ligue 1. Tot deze speeldag, Paris team kwam van twee wint en Nice team kwam van een overwinning. Kylian Mbappé was beslissend met 2 doelen.

Terem Moffi opende de score met 21 minuten op de klok. Na 29 minuten, Kylian Mbappé ontslagen voor Paris SG.

Met 53 minuten op de klok, Gaetan Laborde maakten het tweede doelpunt voor Nice. In de 68e minuut, Francesco Farioli's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Terem Moffi. In de laatste minuten van de wedstrijd, Kylian Mbappé heeft alles ingepakt. Kylian Mbappé heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games.

Na het resultaat Nice zijn 2e in de tabel, met 9 points, terwijl Paris SG op de plaats 3e zit, met 8 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Francesco Farioli's team speelt uit tegen Monaco, terwijl Luis Enrique's team host Marseille.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
PARIS SG
TEKENEN
NICE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 15 september 2023 - 20:00
Parc des Princes
Clément Turpin
2-3
Kylian Mbappé 29' 87'
Terem Moffi 21' 68'
Gaetan Laborde 53'