Internationale
Milan grijpt late overwinning op de weg in een wedstrijd met 5 goals

Milan nederlaag Udinese

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/01/20 22:57
E0

Milan overwonnen Udinese in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 2x3, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 21 van Serie A. Naar deze wedstrijdweek, Udine team kwam van Een gelijkspel en Milano team kwam van drie wint. Noah Okafor was beslissend met 1 doel. In de basiself stond Tijjani Reijnders.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Loftus-Cheek, met 31 minuten op de klok. Kort voor de pauze, Lazar Samardzic getroffen voor Udinese.

Met 62 minuten op de klok, Florian Thauvin maakten het tweede doelpunt voor Udine team. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Milan scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Luka Jovic, na 83 minuten. Noah Okafor maakte het laatste doelpunt in de tijd toegevoegd op.

Na het resultaat Milan zijn 3e in de tabel, met 45 points, terwijl Udinese op de plaats 17e zit, met 18 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Milano team host Bologna, terwijl Gabriele Cioffi's team speelt uit tegen Atalanta.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
UDINESE
TEKENEN
MILAN

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 20 januari 2024 - 19:45
Dacia Arena (Stadio Friuli)
Fabio Maresca
2-3
Lazar Samardzic 42'
Florian Thauvin 62'
Loftus-Cheek 31'
Luka Jovic 83'
Noah Okafor 90'