Internationale
      Eert zelfs een wedstrijd met 4 goals

      Honors zelfs tussen Valencia en Real Madrid

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/02 22:30
      E0

      Valencia en Real Madrid speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, op naar speeldag 27 van de La Liga. Tot deze speeldag, Valencia team kwam van Een gelijkspel en Carlo Ancelotti's team kwam van een overwinning. Vinícius Júnior stond in brand.

      Hugo Duro opende de score na 27 minuten. In de 30e minuut, Roman Yaremchuk schoot Valencia tweede doelpunt. Kort voor de pauze, Vinícius Júnior getroffen voor Real Madrid.

      Na 76 minuten, spits heeft alles ingepakt. In de tijd toegevoegd op, Jude Bellingham verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

      Na het resultaat Real Madrid zijn 1e in de tabel, met 66 points, terwijl Valencia op de plaats 9e zit, met 37 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Rubén Baraja's team speelt thuis tegen Getafe, terwijl Carlo Ancelotti's team speelt thuis tegen Celta de Vigo.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 02 maart 2024 - 20:00
      Mestalla
      Gil Manzano
      2-2
      Hugo Duro 27'
      Roman Yaremchuk 30'
      Vinícius Júnior 45' 76'