Internationale
      Fiorentina blijkt niet te stoppen op eigen bodem in een spel vol met doelen

      Fiorentina oprakende winnaars versus Sassuolo

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/29 03:12
      E0

      Fiorentina gezwollen Sassuolo, 5-1, op Zondag, op speeldag 34. Komen in de wedstrijd, Firenze team kwam van een overwinning en Sassuolo team kwam van een nederlaag. Nicolás González met een fantastisch scherm.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Riccardo Sottil na 17 minuten, met een rechtervoetaanval van buiten het strafschopgebied.

      Fiorentina scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Martínez Quarta , in de 54e minuut, uit een hoek. Met 57 minuten op de klok, Kristian Thorstvedt getroffen voor Sassuolo, met een linkervoetaanval in de doos. Na 58 minuten, Vincenzo Italiano's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Nicolás González via een header binnen het strafschopgebied. Na 62 minuten, Firenze team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Antonín Barák met een schot met de rechtervoet. Antonín Barák heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. Nicolás González maakte het laatste doelpunt na 66 minuten met een linkervoetaanval.

      Na het resultaat Fiorentina zijn 8e in de tabel, met 50 points, terwijl Sassuolo op de plaats 19e zit, met 26 points. Volgende, Vincenzo Italiano's team speelt uit tegen Hellas Verona, terwijl Davide Ballardini's team speelt thuis tegen Internazionale.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FIORENTINA
      TEKENEN
      SASSUOLO

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 28 april 2024 - 19:45
      Stadio Artemio Franchi
      Matteo Marcenaro
      5-1
      Riccardo Sottil 17'
      Martínez Quarta 54'
      Nicolás González 58' 66'
      Antonín Barák 62'
      Kristian Thorstvedt 57'