Internationale
GD Chaves triomfeert door één doelpunt op eigen bodem

GD Chaves zegevierend tegen Boavista

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/18 05:00
E0

GD Chaves verslaan Boavista in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 2x1, met betrekking tot wedstrijdweek 22 van de Primeira Liga. Naar deze wedstrijdweek, Moreno Teixeira's team kwam van een nederlaag en Porto team kwam van een overwinning.In dit spel werden slechts 8 schoten opgenomen, de laagste dit seizoen.

In de 7e minuut, Raphael Guzzo openden de score voor GD Chaves, met een schot met de rechtervoet in de doos. Na 23 minuten, Bruno Lourenço ontslagen voor Boavista, vanaf de penaltystip.

Met 59 minuten op de klok, Carraça verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Héctor Hernández maakte het laatste doelpunt na 71 minuten met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied.

Na het resultaat Boavista zijn 10e in de tabel, met 24 points, terwijl GD Chaves op de plaats 17e zit, met 17 points. In de volgende wedstrijd, Moreno Teixeira's team speelt uit tegen Est. Amadora, terwijl Porto team speelt thuis tegen SC Braga.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
GD CHAVES
TEKENEN
BOAVISTA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 17 februari 2024 - 15:30
Estádio Municipal Eng.º Manuel Branco Teixeira
Hélder Carvalho
2-1
Raphael Guzzo 7'
Héctor Hernández 71'
Bruno Lourenço 23' (pen.)