Internationale
FC Arouca waren verrast door hun plaats

GD Chaves nederlaag FC Arouca

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/02 14:30
E0

GD Chaves verslagen FC Arouca in een overwinning op Zondag, 0x2, op wedstrijdweek 7. Naar deze wedstrijdweek, Arouca team kwam van twee nederlagen en Moreno Teixeira's team kwam van Een gelijkspel.

Met al 45 minuten gespeeld, FC Arouca zag David Simão een rechtstreekse rode kaart krijgen De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

Héctor Hernández opende de score na 53 minuten, vanaf de penaltystip. João Correia maakte het laatste doelpunt in de 85e minuut met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied.

Na het resultaat FC Arouca zijn 13e in de tabel, met 6 points, terwijl GD Chaves op de plaats 18e zit, met 4 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Chaves team host Gil Vicente, terwijl Arouca team bezoek Sporting.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
FC AROUCA
TEKENEN
GD CHAVES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 01 oktober 2023 - 15:30
Estádio Municipal de Arouca
Fábio Melo
0-2
Héctor Hernández 53' (pen.)
João Correia 85'