Internationale
      Milan slijpt de overwinning meer dan bezoekers een wedstrijd met 5 goals

      Frosinone verliest van Milan

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/02/03 23:59
      E0

      Milan overwonnen Frosinone, 2x3, op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 23 van Serie A. In deze competitie kwamen beide teams uit Een gelijkspel.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Olivier Giroud in de 17e minuut, via een header in het strafschopgebied. Na 24 minuten, Matìas Soulé ontslagen voor Frosinone, vanaf de penaltystip.

      Met 65 minuten op de klok, Luca Mazzitelli maakten het tweede doelpunt voor Eusebio Di Francesco's team, met een rechtervoetaanval. Milan scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Matteo Gabbia, na 72 minuten, via een header binnen het strafschopgebied. In de 81e minuut, Luka Jovic scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet.

      Na het resultaat Milan zijn 3e in de tabel, met 49 points, terwijl Frosinone op de plaats 14e zit, met 23 points. In hun volgende wedstrijd, Stefano Pioli's team host Napoli, terwijl Eusebio Di Francesco's team bezoek Fiorentina.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 03 februari 2024 - 17:00
      Stadio Benito Stirpe
      Luca Pairetto
      2-3
      Matìas Soulé 24' (pen.)
      Luca Mazzitelli 65'
      Olivier Giroud 17'
      Matteo Gabbia 72'
      Luka Jovic 81'