Internationale
   Strasbourg laat het te laat thuis

   Strasbourg win Metz

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
   2024/05/13 02:30
   E0

   Strasbourg uitgesmeerd Metz in een dichtbij overwinning op Zondag, 2-1, met betrekking tot wedstrijdweek 33 van de Ligue 1. In deze competitie, Strasbourg team kwam van drie nederlagen en Metz team kwam van twee nederlagen.

   De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

   Het eerste doelpunt werd gescoord door Georges Mikautadze na 54 minuten. Georges Mikautadze heeft nu een scorereeks van 6 opeenvolgende games. In de slotfase van het spel, Emanuel Emegha ontslagen voor Strasbourg. Andrey Santos maakte het winnende doelpunt diep in toegevoegde tijd.

   Na het resultaat Strasbourg zijn 13e in de tabel, met 39 points, terwijl Metz op de plaats 16e zit, met 29 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Patrick Vieira's team bezoek Lyon. In de tussentijd, Laszlo Bölöni's team speelt thuis tegen Paris SG.

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
   Relevant?
   Kwaliteit?
   Opiniepeiling
   RESULTATEN
   STRASBOURG
   TEKENEN
   METZ

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   klassieke wedstrijden
   U zondag, 12 mei 2024 - 20:00
   Stade de la Meinau
   François Letexier
   2-1
   Emanuel Emegha 89'
   Andrey Santos 90'
   Georges Mikautadze 54'