Internationale
      Engeland gemak om comfortabel te winnen weg

      Engeland nederlaag Schotland

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/09/12 23:45
      E0

      Engeland verslagen Schotland, 1x3, op Dinsdag, in een wedstrijd met betrekking tot van de National Team Friendlies . Zowel Steve Clarke's team als Gareth Southgate's team speelden hun eerste wedstrijd in de competitie.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Phil Foden, na 32 minuten. Met zijn 15e doelpunt van het seizoen. In de 35e minuut, Jude Bellingham verdubbelde de voorsprong voor Engeland. Jude Bellingham heeft nu een scorereeks van 6 opeenvolgende games.

      Op een ongelukkig moment scoorde Harry Maguire een owngoal na 67 minuten. In de 81e minuut, Harry Kane scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Harry Kane heeft de mijlpaal van vijf­en­dertig doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Engeland speelt thuis tegen Australië. In de tussentijd, Schotland bezoek Frankrijk.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SCOTLAND
      TEKENEN
      ENGLAND

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U dinsdag, 12 september 2023 - 19:45
      Hampden Park
      Davide Massa
      1-3
      Phil Foden 32'
      Jude Bellingham 35'
      Harry Maguire 67' (og)
      Harry Kane 81'