Internationale
Last-gasp goal ziet buit gedeeld in een spannende strijd

Buit gedeeld tussen Darmstadt 98 en Eintracht Frankfurt

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/01/20 16:42
E0

Darmstadt 98 en Eintracht Frankfurt speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 18 van de 1. Bundesliga. Tot deze speeldag, Darmstadt team kwam van een nederlaag en Dino Toppmöller's team kwam van twee wint. Christoph Klarer was beslissend met 1 doel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Niels Nkounkou, met 33 minuten op de klok.

Met 51 minuten op de klok, Ansgar Knauff maakten het tweede doelpunt voor Eintracht Frankfurt. Na 61 minuten, Julian Justvan getroffen voor Darmstadt 98. Christoph Klarer maakte het laatste doelpunt in de tijd toegevoegd op.

Na het resultaat Eintracht Frankfurt zijn 6e in de tabel, met 28 points, terwijl Darmstadt 98 op de plaats 18e zit, met 11 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Torsten Lieberknecht's team bezoek 1. FC Union Berlin, terwijl Dino Toppmöller's team host Mainz.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
DARMSTADT 98
TEKENEN
EINTRACHT FRANKFURT

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 20 januari 2024 - 14:30
Merck-Stadion am Böllenfalltor
Daniel Siebert
2-2
Julian Justvan 61'
Christoph Klarer 90'
Niels Nkounkou 33'
Ansgar Knauff 51'