Internationale
Aston Villa macht naar overwinning thuis in een spannende strijd

Aston Villa te goed voor Fulham bij Villa Park

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/11/13 00:30
E0

Aston Villa verslaan Fulham, 3x1, op Zondag, op wedstrijdweek 12. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag.

Op een ongelukkig moment scoorde Antonee Robinson een owngoal in de 27e minuut. Aston Villa scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via John McGinn , kort voor de pauze, met een schot met de linkervoet van buiten de doos. Met deze staking heeft John McGinn 5e doelen voor het seizoen bereikt.

Na 64 minuten, Birmingham team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Ollie Watkins met een schot met de rechtervoet. Na 70 minuten, Raúl Jiménez scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied.

Na het resultaat Aston Villa zijn 5e in de tabel, met 25 points, terwijl Fulham op de plaats 16e zit, met 12 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Birmingham team speelt uit tegen Tottenham. In de tussentijd, London team speelt thuis tegen Wolverhampton.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
ASTON VILLA
TEKENEN
FULHAM

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 12 november 2023 - 14:00
Villa Park
Simon Hooper
3-1
John McGinn 42'
Ollie Watkins 64'
Antonee Robinson 27' (og)
Raúl Jiménez 70'