Internationale
Fijne marges vallen in het voordeel van Macedonië meer dan bezoekers een h

Letland verliest van Macedonië

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/05 18:06
E0

Macedonië verslagen Letland, 3-4, op Vrijdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.2 van de UEFA Women´s Nations League. Zowel Romans Kvacovs's team als Aleksandar Andov's team speelden hun eerste wedstrijd in de competitie. Karlina Miksone heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen en 1 assist.

Na 6 minuten, Karlina Miksone openden de score voor Letland. In de 17e minuut, Gentjana Rochi getroffen voor Macedonië. Op een ongelukkig moment scoorde Anastasija Rocane een eigen doelpunt met 25 minuten op de klok. Na 32 minuten, Aleksandar Andov's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Natasa Andonova.

Romans Kvacovs's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Anastasija Poluhovica, in de 63e minuut. Op een ongelukkig moment scoorde Ana Milchevska een eigen doelpunt na 69 minuten. Met 76 minuten op de klok, Karlina Miksone heeft alles ingepakt.

Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Macedonië speelt thuis tegen Slovenië. In de tussentijd, Letland speelt uit tegen Moldavië.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 05 april 2024 - 15:30
Skonto Stadium
Lovisa Johansson
3-4
Karlina Miksone 6' 76'
Anastasija Rocane 25' (og)
Anastasija Poluhovica 63'
Anastasija Vainere 69' (og)
Gentjana Rochi 17'
Natasa Andonova 32'