Internationale
Doelpunten in overvloed als Benfica overwinning op eigen bodem

Benfica thrash Portimonense

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/26 15:42
E0

Benfica verpletterd Portimonense in een fantastisch overwinning op Zondag, 4x0, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 23 van Primeira Liga. Naar deze wedstrijdweek, encarnados kwam van een overwinning en Portimão team kwam van Een gelijkspel. Rafa Silva heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen samen met 1 assist.

De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Rafa Silva na 55 minuten, met een schot met de rechtervoet in de doos. In de 57e minuut, David Neres verdubbelde de voorsprong voor Benfica, met een linkervoetaanval. Met 59 minuten op de klok, Lisboa team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Ángel Di María met een schot met de linkervoet in het strafschopgebied. In de 75e minuut, Rafa Silva scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval.

Na het resultaat Benfica zijn 1e in de tabel, met 58 points, terwijl Portimonense op de plaats 16e zit, met 22 points. In hun volgende wedstrijd, encarnados bezoek FC Porto, terwijl Paulo Sérgio's team speelt thuis tegen FC Vizela.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
BENFICA
TEKENEN
PORTIMONENSE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 25 februari 2024 - 18:00
Estádio do Sport Lisboa e Benfica
Miguel Nogueira
4-0
Rafa Silva 55' 75'
David Neres 57'
Ángel Di María 59'