Internationale
Eert zelfs een hoog scorende wedstrijd

Niets om Necaxa en Toluca te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/11 02:27
E0

Necaxa en Toluca speelden 3x3 gelijk in een spannend wedstrijd op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 6 van México Clausura. In deze competitie, Aguascalientes team kwam van drie trekt en Toluca team kwam van een overwinning. Diber Cambindo was beslissend met 2 doelen.

Jean Meneses opende de score na 6 minuten. Na 27 minuten, Diber Cambindo ontslagen voor Necaxa. Met 43 minuten op de klok, Bryan Garnica maakten het tweede doelpunt voor Eduardo Fentanes's team.

Na 68 minuten, Tomás Belmonte scoorde het tweede doelpunt voor Toluca. Op een ongelukkig moment scoorde Ezequiel Unsain een owngoal met 77 minuten op de klok. In de laatste minuten van de wedstrijd, Diber Cambindo scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Necaxa zijn 7e in de tabel, met 10 points, terwijl Toluca op de plaats 8e zit, met 9 points. In de volgende wedstrijd, Eduardo Fentanes's team speelt uit tegen Querétaro , terwijl Toluca team bezoek Monterrey.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 10 februari 2024 - 23:00
3-3
Diber Cambindo 27' 89'
Bryan Garnica 43'
Ezequiel Unsain 77' (og)
Jean Meneses 6'
Tomás Belmonte 68'