Nationaal
FC Twente blijkt niet te stoppen meer dan bezoekers in een wedstrijd met 4

FC Twente versloeg Zwolle met een thriller

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/10 18:00
E0

FC Twente geslagen Zwolle in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 0x4, op naar speeldag 15 van de Vrouwen Eredivisie. In deze competitie, Zwolle team kwam van een nederlaag en Joran Pot's team kwam van zes wint.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Taylor Ziemer, met 21 minuten op de klok. Met deze staking heeft Taylor Ziemer 10e doelen voor het seizoen bereikt.

Na 68 minuten, FC Twente verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Liz Rijsbergen. Na 83 minuten, Marisa Olislagers verdubbelde de voorsprong voor Joran Pot's team. In de tijd toegevoegd op, Suus Verdaasdonk maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat FC Twente zijn 1e in de tabel, met 45 points, terwijl Zwolle op de plaats 6e zit, met 21 points. In de volgende wedstrijd, Joran Pot's team host Ajax. In de tussentijd, Zwolle team speelt thuis tegen ADO Den Haag.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 10 februari 2024 - 15:30
0-4
Taylor Ziemer 21'
Liz Rijsbergen 68'
Marisa Olislagers 83'
Suus Verdaasdonk 90'