Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Newcastle thuis

      Fulham afgeranseld door Newcastle

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/12/16 23:21
      E0

      Newcastle uitgesmeerd Fulham in een overwinning op Zaterdag, 3x0, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 17. Komen in de wedstrijd, Eddie Howe's team kwam van twee nederlagen en Marco Silva's team kwam van twee wint.

      In de 22e minuut, Fulham zag Raúl Jiménez een rechtstreekse rode kaart krijgen De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Lewis Miley opende de score na 57 minuten, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied. Na 64 minuten, Newcastle verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Miguel Almirón met een linkervoetaanval in de doos. Met deze staking heeft Miguel Almirón 5e doelen voor het seizoen bereikt. Dan Burn maakte het laatste doelpunt met 82 minuten op de klok.

      Na het resultaat Newcastle zijn 6e in de tabel, met 29 points, terwijl Fulham op de plaats 11e zit, met 21 points. In de volgende wedstrijd, Newcastle Upon Tyne team bezoek Luton Town, terwijl London team speelt thuis tegen Burnley.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      NEWCASTLE
      TEKENEN
      FULHAM

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 16 december 2023 - 15:00
      St James Park
      Samuel Barrott
      3-0
      Lewis Miley 57'
      Miguel Almirón 64'
      Dan Burn 82'