Internationale
      Atlético de Madrid behaalt drie indrukwekkende punten op eigen bodem in een

      Atlético de Madrid win Villarreal

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/13 02:36
      E0

      Atlético de Madrid uitgesmeerd Villarreal in een overwinning op Zondag, 3x1, op wedstrijdweek 13. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag.

      Na 20 minuten, Gerard Moreno openden de score voor Villarreal, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied. Met al 45 minuten gespeeld, Axel Witsel getroffen voor Atlético de Madrid, met een rechtervoetaanval.

      Na 80 minuten, Antoine Griezmann schoot Diego Simeone's team tweede doelpunt, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied. In de 85e minuut, Samuel Lino scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de linkervoet binnen het strafschopgebied.

      Na het resultaat Atlético de Madrid zijn 4e in de tabel, met 28 points, terwijl Villarreal op de plaats 14e zit, met 12 points. In de volgende wedstrijd, Madrid team host Mallorca, terwijl Villarreal team speelt thuis tegen Osasuna.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ATLÉTICO DE MADRID
      TEKENEN
      VILLARREAL

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 12 november 2023 - 20:00
      Civitas Metropolitano
      Hernández Maeso
      3-1
      Axel Witsel 45'
      Antoine Griezmann 80'
      Samuel Lino 85'
      Gerard Moreno 20'