Internationale
      Slask Wroclaw vergroot doelsaldo thuis

      Slask Wroclaw versloeg Cracovia Kraków met een thriller

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/05/10 21:30
      E0

      Slask Wroclaw overwonnen Cracovia Kraków, 4-0, op Vrijdag, op wedstrijdweek 32. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning.

      Simeon Petrov opende de score vroeg in het spel. Na 34 minuten, Slask Wroclaw verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Erik Expósito. Kort voor de pauze, Jacek Magiera's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Piotr Samiec-Talar.

      In de 63e minuut, Karol Knap zag een rode kaart na zijn tweede geel Mateusz Zukowski maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd. Met deze staking heeft Mateusz Zukowski 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Slask Wroclaw zijn 1e in de tabel, met 57 points, terwijl Cracovia Kraków op de plaats 14e zit, met 36 points. Volgende, Jacek Magiera's team host Radomiak Radom. In de tussentijd, Kraków team speelt thuis tegen RKS Raków.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SLASK WROCLAW
      TEKENEN
      CRACOVIA KRAKÓW

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U vrijdag, 10 mei 2024 - 19:30
      Miejski Wroclaw
      Piotr Lasyk
      4-0
      Simeon Petrov 2'
      Erik Expósito 34'
      Piotr Samiec-Talar 43'
      Mateusz Zukowski 88'