Internationale
Nice macht naar overwinning thuis in een emotioneel spel

Nice stuur Rennes naar huis met de staart tussen de benen

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/11/06 00:27
E0

Nice verslaan Rennes, 2x0, op Zondag, op naar speeldag 11 van de Ligue 1. In deze competitie, Francesco Farioli's team kwam van drie wint en Bruno Génésio's team kwam van Een gelijkspel. In de basiself stond Pablo Rosario.

Kort voor de pauze, Jérémie Boga openden de score voor Nice, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

Met 75 minuten op de klok, Nice team zag Youssouf Ndayishimiye een rechtstreekse rode kaart krijgen na 85 minuten, Rennes zag Warmed Omari een rechtstreekse rode kaart krijgen Op een ongelukkig moment scoorde Steve Mandanda een owngoal in de laatste minuten van de wedstrijd.

Na het resultaat Nice zijn 1e in de tabel, met 25 points, terwijl Rennes op de plaats 11e zit, met 12 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Nice team bezoek Montpellier. In de tussentijd, Rennes team speelt thuis tegen Lyon.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
NICE
TEKENEN
RENNES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 05 november 2023 - 19:45
Allianz Riviera
Clément Turpin
2-0
Jérémie Boga 45'
Steve Mandanda 87' (og)