Internationale
Last-gasp goal ziet buit gedeeld in een doelpuntenfestijn

Toluca uitgeschakeld door Tigres

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/05 07:00
E0

Met betrekking tot wedstrijdweek 11 van de México Apertura, de wedstrijd tussen Tigres en Toluca op Donderdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Tot deze speeldag, Monterrey team kwam van twee wint en Toluca team kwam van twee trekt. Robert Morales was beslissend met 1 doel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Marcel Ruiz, kort voor de pauze. Met al 45 minuten gespeeld, Jean Meneses zag een rode kaart na zijn tweede geel met al 45 minuten gespeeld, Jesús Angulo getroffen voor Tigres.

Robert Siboldi's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via André-Pierre Gignac, na 76 minuten. Met al 90 minuten op de klok, Robert Morales maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Tigres zijn 2e in de tabel, met 21 points, terwijl Toluca op de plaats 5e zit, met 15 points. Volgende, Robert Siboldi's team speelt uit tegen Pachuca, terwijl Ignacio Ambríz's team speelt thuis tegen Querétaro .

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
TIGRES
TEKENEN
TOLUCA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U donderdag, 05 oktober 2023 - 04:00
2-2
Jesús Angulo 45'
André-Pierre Gignac 76'
Marcel Ruiz 44'
Robert Morales 90'