Internationale
Al Nassr krijgt drie punten op eigen bodem

Al Nassr oprakende winnaars versus Al-Ahli Jeddah

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/22 21:33
E0

Al Nassr overwonnen Al-Ahli Jeddah, 4x3, op Vrijdag, op naar speeldag 7 van de Saudi Pro League. Naar deze wedstrijdweek, Riyadh team kwam van vier wint en Jeddah team kwam van een overwinning. Cristiano Ronaldo heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Cristiano Ronaldo, met 4 minuten op de klok. In de 17e minuut, Al Nassr verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Anderson Talisca. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Na 30 minuten, Franck Kessié ontslagen voor Al-Ahli Jeddah. Met al 45 minuten gespeeld, Riyadh team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Anderson Talisca. Anderson Talisca heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

Na 50 minuten, Riyad Mahrez schoot Jeddah team tweede doelpunt, vanaf de penaltystip. Met 52 minuten op de klok, Cristiano Ronaldo verdubbelde de voorsprong voor Luís Castro's team. Met dit doel heeft Cristiano Ronaldo zijn doel vijftien van de huidige campagne behaald. In de slotfase van het spel, Feras Al-Buraikan maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Al Nassr zijn 5e in de tabel, met 15 points, terwijl Al-Ahli Jeddah op de plaats 6e zit, met 15 points. Volgende, Riyadh team speelt uit tegen Al-Tai. In de tussentijd, Matthias Jaissle's team speelt thuis tegen Al-Ettifaq.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
AL NASSR
TEKENEN
AL-AHLI JEDDAH

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 22 september 2023 - 19:00
Mrsool Park
Anderson Daronco
4-3
Cristiano Ronaldo 4' 52'
Anderson Talisca 17' 45'
Franck Kessié 30'
Riyad Mahrez 50' (pen.)
Feras Al-Buraikan 87'