Internationale
Eert zelfs in een wedstrijd met 6 goals

Darmstadt 98 en Borussia M´gladbach delen punten

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/17 18:33
E0

In een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 4 van 1. Bundesliga, de wedstrijd tussen Darmstadt 98 en Borussia M´gladbach op Zondag eindigde in een heel competitief gelijkspel, 3x3. Komen in de wedstrijd, Torsten Lieberknecht's team kwam van drie nederlagen en Gerardo Seoane's team kwam van twee nederlagen.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Marvin Mehlem in de 8e minuut. Met 10 minuten op de klok, Matej Maglica verdubbelde de voorsprong voor Darmstadt 98. Met 33 minuten op de klok, Torsten Lieberknecht's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Tim Skarke.

Na de pauze, Matej Maglica verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Na 50 minuten, Tomás Cvancara miste de stip. In de 56e minuut, Jordan Siebatcheu ontslagen voor Borussia M´gladbach. In de 73e minuut, Florian Neuhaus maakten het tweede doelpunt voor Gerardo Seoane's team. Met 77 minuten op de klok, Tomás Cvancara scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

Na het resultaat Borussia M´gladbach zijn 14e in de tabel, met 2 points, terwijl Darmstadt 98 op de plaats 17e zit, met 1 point. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Darmstadt team bezoek Stuttgart. In de tussentijd, Gerardo Seoane's team host RB Leipzig.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
DARMSTADT 98
TEKENEN
BORUSSIA M´GLADBACH

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 17 september 2023 - 16:30
Merck-Stadion am Böllenfalltor
Timo Gerach
3-3
Marvin Mehlem 8'
Matej Maglica 10'
Tim Skarke 33'
Jordan Siebatcheu 56'
Florian Neuhaus 73'
Tomás Cvancara 77'