Internationale
Farense overklast tegenstanders op eigen bodem in een veelbewogen wedstrijd

GD Chaves verliest van Farense

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/08/27 08:27
E0

Farense overwonnen GD Chaves, 5x0, op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 3 van de Primeira Liga. In deze competitie kwamen beide teams uit twee nederlagen.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Zach Muscat na 10 minuten, met een linkervoetaanval. Met 17 minuten op de klok, Farense verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Cláudio Falcão via een header binnen het strafschopgebied. In de 20e minuut, Mohamed Belloumi verdubbelde de voorsprong voor José Mota's team, met een schot met de linkervoet in de doos. Met 22 minuten op de klok, Faro team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Fabrício Isidoro via een header in het strafschopgebied.

Mattheus Oliveira maakte het laatste doelpunt na de pauze met een schot met de linkervoet in de doos.

Na het resultaat Farense zijn 14e in de tabel, met 3 points, terwijl GD Chaves op de plaats 18e zit, met 0 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Faro team bezoek FC Famalicão. In de tussentijd, Chaves team host Moreirense.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
FARENSE
TEKENEN
GD CHAVES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 26 augustus 2023 - 18:00
Estádio de São Luís
Luís Godinho
5-0
Zach Muscat 10'
Cláudio Falcão 17'
Mohamed Belloumi 20'
Fabrício Isidoro 22'
Mattheus Oliveira 49'