Internationale
      Rapid Wien overklast tegenstanders meer dan bezoekers een wedstrijd met 5 g

      Rapid Wien nederlaag FC Blau-Weiss Linz

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/08/21 02:57
      E0

      Rapid Wien verslaan FC Blau-Weiss Linz, 0x5, op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 4 van Austrian Bundesliga. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag. Guido Burgstaller heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Guido Burgstaller, na 12 minuten. Met 22 minuten op de klok, spits maakten het tweede doelpunt voor Rapid Wien.

      In de 64e minuut, Wien team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Leopold Querfeld. Met 79 minuten op de klok, Zoran Barisic's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Ante Bajic. Diep in toegevoegde tijd, Fally Mayulu maakte het einddoel van de wedstrijd, vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Rapid Wien zijn 3e in de tabel, met 7 points, terwijl FC Blau-Weiss Linz op de plaats 12e zit, met 1 point. Volgende, Wien team speelt thuis tegen WSG Tirol. In de tussentijd, Linz team bezoek Sturm Graz.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC BLAU-WEISS LINZ
      TEKENEN
      RAPID WIEN

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 20 augustus 2023 - 16:00
      Walter Altmann
      0-5
      Guido Burgstaller 12' 22'
      Leopold Querfeld 64'
      Ante Bajic 79'
      Fally Mayulu 90' (pen.)