Nationaal
      MVV waren verrast door hun plaats

      MVV verliest van AZ Alkmaar B

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/28 21:45
      E0

      AZ Alkmaar B verslagen MVV, 1x3, op Vrijdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 35 van Holand Second Division. In deze competitie, Maurice Verberne's team kwam van vier wint en Maarten Martens's team kwam van een nederlaag.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Na 66 minuten, MVV zag Rein Van Helden een rechtstreekse rode kaart krijgen Yusuf Barasi opende de score in de 67e minuut, vanaf de penaltystip. Met 82 minuten op de klok, Dailon Rocha ontslagen voor Maurice Verberne's team. AZ Alkmaar B scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Finn Stam, met 83 minuten op de klok. In de slotfase van het spel, Ernest Poku maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat MVV zijn 5e in de tabel, met 56 points, terwijl AZ Alkmaar B op de plaats 10e zit, met 47 points. Volgende, Alkmaar team host TOP Oss, terwijl Maurice Verberne's team bezoek De Graafschap.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 28 april 2023 - 19:00
      De Geusselt
      1-3
      Dailon Rocha 82'
      Yusuf Barasi 67' (pen.)
      Finn Stam 83'
      Ernest Poku 90'