Internationale
Bayer Leverkusen zaken regelen op eigen bodem in een spannende strijd

Bayer Leverkusen nederlaag Eintracht Frankfurt

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/08 16:39
E0

Bayer Leverkusen uitgesmeerd Eintracht Frankfurt in een overwinning op Zaterdag, 3x1, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 27. Naar deze wedstrijdweek, Leverkusen team kwam van vier wint en Frankfurt team kwam van Een gelijkspel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Amine Adli, met 10 minuten op de klok. Met dit doel heeft Amine Adli zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. In de 34e minuut, Moussa Diaby maakten het tweede doelpunt voor Bayer Leverkusen.

Na 74 minuten, Djibril Sow getroffen voor Eintracht Frankfurt. Met al 90 minuten op de klok, Sardar Azmoun scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Bayer Leverkusen zijn 6e in de tabel, met 43 points, terwijl Eintracht Frankfurt op de plaats 7e zit, met 41 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Leverkusen team bezoek Wolfsburg. In de tussentijd, Frankfurt team speelt thuis tegen Borussia M´gladbach.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
BAYER LEVERKUSEN
TEKENEN
EINTRACHT FRANKFURT

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 08 april 2023 - 14:30
BayArena
Robert Hartmann
3-1
Amine Adli 10'
Moussa Diaby 34'
Sardar Azmoun 90'
Djibril Sow 74'