Internationale
      Lech Poznan blijkt niet te stoppen thuis in een spannende wedstrijd

      Lech Poznan verslaan Lechia Gdansk

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/03 21:30
      E0

      Lech Poznan overwonnen Lechia Gdansk in een super overwinning op Vrijdag, 5x0, op speeldag 23. In deze competitie kwamen beide teams uit twee nederlagen. Kristoffer Velde deed de show.

      Antonio Milic opende de score met 25 minuten op de klok. Kort voor de pauze, Michal Skoras scoorde het tweede doelpunt voor Lech Poznan.

      In de 67e minuut, Poznań team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Mikael Ishak. Na 83 minuten, Kristoffer Velde verdubbelde de voorsprong voor John van den Brom's team. In de slotfase van het spel, spits scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Lech Poznan zijn 3e in de tabel, met 39 points, terwijl Lechia Gdansk op de plaats 16e zit, met 22 points. In de volgende wedstrijd, Poznań team bezoek Piast Gliwice, terwijl Marcin Kaczmarek's team speelt thuis tegen Miedz Legnica.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      LECH POZNAN
      TEKENEN
      LECHIA GDANSK

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 03 maart 2023 - 19:30
      City of Poznań
      Damian Sylwestrzak
      5-0
      Antonio Milic 25'
      Michal Skoras 44'
      Mikael Ishak 67'
      Kristoffer Velde 83' 88'