Internationale
Noorwegen record indrukwekkende overwinning thuis in een doelpuntenfestijn

Euro Qualifying U19: Noorwegen dreun Macedonië

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/11/20 23:59
E0

Noorwegen versoepeld verleden Macedonië in een uitzonderlijk overwinning op Zondag, 6x2, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.10 van de Euro Qualifying U19. Zowel Noorwegen nationaal team als Nedzat Shabani's team speelden hun eerste wedstrijd in de competitie. Antonio Nusa deed de show.

Na 4 minuten, Noorwegen zag Vetle Walle een rechtstreekse rode kaart krijgen Shaban Zenku opende de score met 6 minuten op de klok. Na 9 minuten, Antonio Nusa ontslagen voor Noorwegen nationaal team. In de 16e minuut, Isak Hansen-Aaröen scoorde het tweede doelpunt voor Luís Pimenta's team. Macedonië scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Dimitar Trajkov, met 19 minuten op de klok. Na 32 minuten, Antonio Nusa getroffen voor Noorwegen. In de 40e minuut, Luís Pimenta's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Isak Hansen-Aaröen.

Met 57 minuten op de klok, Jacob Eng verdubbelde de voorsprong voor Noorwegen nationaal team. In de 70e minuut, Dennis Gjengaar maakte het einddoel van de wedstrijd.

In de volgende wedstrijd, Noorwegen speelt uit tegen Servië. In de tussentijd, Macedonië speelt uit tegen San Marino.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 20 november 2022 - 12:00
6-2
Antonio Nusa 9' 32'
Isak Hansen-Aaroen 16' 40'
Jacob Eng 57'
Dennis Gjengaar 70'
Shaban Zenku 6'
Dimitar Trajkov 19'