Internationale
Portugal blijkt niet te stoppen op eigen bodem in een spel vol met doelen

Nigeria struikelen om te verslaan tegen Portugal

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/11/17 21:15
E0

Portugal overwonnen Nigeria in een fantastisch overwinning op Donderdag, 4x0, in een wedstrijd met betrekking tot van de National Team Friendlies . Bruno Fernandes heeft een geweldige game gemaakt.

Met 9 minuten op de klok, Bruno Fernandes openden de score voor Portugal, met een schot met de rechtervoet. In de 35e minuut, Fernando Santos's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van middenveld vanaf de penaltystip.

Met 81 minuten op de klok, Rui Patrício heeft een penalty verdedigd, omgezet door Emmanuel Dennis . Na 82 minuten, Gonçalo Ramos verdubbelde de voorsprong voor portugueses, met een rechtervoetaanval in de doos. Gonçalo Ramos heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Na 84 minuten, João Mário maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
PORTUGAL
TEKENEN
NIGERIA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U donderdag, 17 november 2022 - 18:45
Estádio José Alvalade
4-0
Bruno Fernandes 9' 35' (pen.)
Gonçalo Ramos 82'
João Mário 84'