Internationale
Borussia Dortmund vergroot doelsaldo op eigen bodem

VfL Bochum struikelen om te verslaan tegen Borussia Dortmund

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/11/05 16:30
E0

Borussia Dortmund verslaan VfL Bochum in een overwinning op Zaterdag, 3x0, op naar speeldag 13 van de 1. Bundesliga. Tot deze speeldag, Dortmund team kwam van twee wint en Bochum team kwam van een nederlaag. Youssoufa Moukoko deed de show.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Youssoufa Moukoko na 8 minuten. Youssoufa Moukoko heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. Met 12 minuten op de klok, Giovanni Reyna schoot Borussia Dortmund tweede doelpunt, vanaf de penaltystip. Youssoufa Moukoko maakte het laatste doelpunt met al 45 minuten gespeeld.

Na het resultaat Borussia Dortmund zijn 3e in de tabel, met 25 points, terwijl VfL Bochum op de plaats 17e zit, met 7 points. In de volgende wedstrijd, Edin Terzic's team speelt uit tegen Wolfsburg. In de tussentijd, Thomas Letsch's team host Borussia M´gladbach.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
BORUSSIA DORTMUND
TEKENEN
VFL BOCHUM

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 05 november 2022 - 14:30
Signal Iduna Park
Tobias Stieler
3-0
Youssoufa Moukoko 8' 45'
Giovanni Reyna 12' (pen.)