Internationale
      Fijne marges vallen in het voordeel van Fiorentina op de weg

      Fiorentina oprakende winnaars versus Spezia

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/30 16:21
      E0

      Fiorentina verslaan Spezia, 1x2, op Zondag, op naar speeldag 12 van de Serie A. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag. Arthur Cabral was beslissend met 1 doel. Jeroen Zoet verliet de bank niet.

      In de 14e minuut, Nikola Milenkovic openden de score voor Fiorentina. Na 35 minuten, M´Bala Nzola getroffen voor Spezia.

      Met 82 minuten op de klok, Luca Gotti's team zag Dimitrios Nikolaou een rechtstreekse rode kaart krijgen Arthur Cabral maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

      Na het resultaat Fiorentina zijn 12e in de tabel, met 13 points, terwijl Spezia op de plaats 16e zit, met 9 points. In de volgende wedstrijd, Vincenzo Italiano's team speelt uit tegen Sampdoria. In de tussentijd, Luca Gotti's team bezoek Milan.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SPEZIA
      TEKENEN
      FIORENTINA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 30 oktober 2022 - 14:00
      Stadio Alberto Picco
      Davide Massa
      1-2
      M´Bala Nzola 35'
      Nikola Milenkovic 14'
      Arthur Cabral 90'