Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Barcelona meer dan bezoekers een wedstrij

      Barcelona dreun FC Rosengard

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/27 19:57
      E0

      Barcelona verslagen FC Rosengard, 1x4, op Donderdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 2. In deze competitie, Renée Slegers's team kwam van een nederlaag en Barcelona team kwam van een overwinning. Aitana Bonmatí heeft een geweldige game gemaakt.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Aitana Bonmatí in de 30e minuut. Barcelona scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via middenveld, na 41 minuten. Met al 45 minuten gespeeld, Olivia Holdt getroffen voor FC Rosengard.

      Na 65 minuten, Jonatan Giráldez's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Mariona Caldentey. Spits maakte het laatste doelpunt in blessuretijd.

      Na het resultaat Barcelona zijn 1e in de tabel, met 6 points, terwijl FC Rosengard op de plaats 3e zit, met 0 points. In de volgende wedstrijd, catalães host Bayern München. In de tussentijd, Malmö team bezoek Benfica.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC ROSENGARD
      TEKENEN
      BARCELONA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U donderdag, 27 oktober 2022 - 17:45
      Malmö IP
      Lorraine Watson
      1-4
      Olivia Holdt 45'
      Aitana Bonmatí 30' 41'
      Mariona Caldentey 65' 90'