Overwinning nooit in twijfel voor Brazilië op de weg in een spel vol met d

Brazilië boek comfortabele overwinning op Tunesië

Brazilië overwonnen Tunesië in een fantastisch overwinning op Dinsdag, 5x1, in een wedstrijd met betrekking tot van de National Team Friendlies . Raphinha was de ster met 2 doelen samen met 1 assist.

Raphinha opende de score in de 11e minuut, via een header binnen het strafschopgebied. Na 18 minuten, Montassar Talbi getroffen voor Tunesië, bijgestaan door Anis Slimane. Brazilië scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Richarlison, met 19 minuten op de klok, met een schot met de rechtervoet in de doos, na een pass van Raphinha. Met deze staking heeft Richarlison 10e doelen voor het seizoen bereikt. In de 29e minuut, Tite's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Neymar vanaf de penaltystip. In de 40e minuut, Raphinha verdubbelde de voorsprong voor Brazilië nationaal team, met een schot met de linkervoet van buiten de doos. Kort voor de pauze, Jalel Kadri's team zag Dylan Bronn een rechtstreekse rode kaart krijgen

Na 66 minuten, Antony kwam op. Met 74 minuten op de klok, Pedro maakte het einddoel van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval.

.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com
Relevant?
Kwaliteit?
Brasil
  • Hun run verlengd tot 4 wedstrijden met doelpunten

  • Zet hun winnende serie voort met 4 games

Tunísia
  • Hun run verlengd tot 4 wedstrijden met doelpunten

D

Video

Hoogtepunten
Geplaatst 19 maanden terug | 116 Keer bekeken | Tijd: 06:13

WEDSTRIJD

FaseVriendschappelijk 

STADION

Parc des Princes
Capaciteit48 583
Pitchgrootte105x68
Gestichten1897
Head-to-head
2
100% wint
0
0% wint
2
officiële wedstrijden