Zenit heb het gemakkelijk op eigen bodem in een spannende wedstrijd

      Zenit versloeg FK Ural met een enorme overwinning

      Zenit gezwollen FK Ural in een super overwinning op Zaterdag, 7x1, op speeldag 22. Komen in de wedstrijd, Sankt-Peterburg team kwam van twee trekt en Dmytro Parfyonov's team kwam van een nederlaag. Sardar Azmoun was de hoofdspeler.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Sardar Azmoun met 8 minuten op de klok. Na 12 minuten, Artyom Dzyuba schoot Zenit tweede doelpunt. Na 15 minuten, Sardar Azmoun verdubbelde de voorsprong voor Sankt-Peterburg team. In de 27e minuut, Sergei Semak's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Malcom.

      Sardar Azmoun heeft de hattrick, met 61 minuten op de klok voltooid. In de 65e minuut, Andrey Panyukov getroffen voor FK Ural, vanaf de penaltystip. Na 69 minuten, Zenit verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Sebastián Driussi. Artyom Dzyuba maakte het laatste doelpunt na 72 minuten vanaf de penaltystip. Met dit doel heeft Artyom Dzyuba zijn doel vijftien van de huidige campagne behaald.

      Na het resultaat Zenit zijn 1e in de tabel, met 50 points, terwijl FK Ural op de plaats 10e zit, met 25 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Sankt-Peterburg team bezoek CSKA Moskva, terwijl Yekaterinburg team host Rubin Kazan.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Factos Marcantes
      • Het hoogste aantal schoten verslaan dit seizoen, met 45 schoten

      Zenit
      • Vertoonde een constante bedreiging voor het doel van de tegenstander en nam zijn hoogste aantal schoten in de competitie op met 31 schoten

      • Een reeks 4 schone lakens beëindigd

      • Breidde hun ongeslagen reeks uit naar 11

      D

      Video

      Hoogtepunten
      Geplaatst 4 - jaar oud | 533 Keer bekeken

      WEDSTRIJD

      FaseLeague 
      JornadaWedstrijdweek 22

      STADION

      Krestovsky Stadium (Zenit Arena)
      Capaciteit68 134
      Pitchgrootte-
      Gestichten2017
      Head-to-head
      22
      85% wint
      0
      0% wint
      26
      officiële wedstrijden